Over Ons
*GratisFotoAfdrukken.nl is een zoek, vergelijk- en doorlinksite naar Gratis Foto Afdruk services.

* Alle producten, productinformatie en prijzen die u vindt op GratisFotoAfdrukken.nl zijn afkomstig van diverse online foto print services.

* Hoewel GratisFotoAfdrukken.nl haar uiterste best doet om de informatie actueel en up-to-date te houden, kan het incidenteel voorkomen dat de informatie en/of prijzen die je op GratisFotoAfdrukken.nl aantreft afwijken van de informatie zoals deze op de website van de betreffende online fotoservice staat vermeld. GratisFotoAfdrukken.nl kan daarvoor geen verantwoordelijkheid dragen.

* Indien u via een link op GratisFotoAfdrukken.nl overgaat tot de aankoop van een product, gaat u, als koper, een overeenkomst met deze externe fotodienst zonder tussenkomst van Gratis Foto Afdrukken .nl

* GratisFotoAfdrukken.nl is enkel een zoekservice, vergelijk- en doorlinksite, wij nemen geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste levering of mogelijke andere problemen tussen de koper en de externe fotoafdrukservice.

* Om u zo goed mogelijk te informeren, kunt u ervaringen van anderen lezen, of uw ervaring met de diverse fotoservices delen GratisFotoAfdrukken.nl.

* Contact: Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met: info (at) gratisfotoafdrukken (punt) nl

Home | Uitleg | Over Ons | Contact | rss